Voel je kampioen voor één dag. Huidige F1 helden kennen het outdoorcircuit van Karting Genk al op hun broekzak en nu is het aan jou om de uitdaging aan te gaan, samen met familie of vrienden.

Groep karters op Karting Genk

Super Days

Tijdens de Super Saturday op 24 augustus en de Super Sunday op 22 september zijn zowel het pro- als het fun circuit open voor de huurkarts. Volwassenen kunnen dan ook terecht op het beroemde pro circuit om te racen aan 90km per uur. Of kart samen met je kids op het fun circuit.

Publiek aan circuit van Karting Genk

Huur een expert kart

Mag het nog sneller? Huur een expert kart en beleef de ultieme kick van 120km per uur over het Genkse asfalt. Je kan zo een expert kart individueel huren, maar je kan er ook eentje delen met je vrienden. Dit is echt pure adrenaline! Het is ook mogelijk om een opleiding met deze kart te volgen. 

Karter op Karting Genk

Voor een keer is vroeg opstaan niet erg

Kleine vroege vogels karten namelijk goedkoper in het weekend. Iedere zaterdag- en zondagvoormiddag rijden kinderen tot 14 jaar aan een lager tarief. Met het 'vroege vogel'-tarief betaal je maar 15 euro per sessie van 15 minuten. Dat is toch wel een voordeel om je bed voor uit te komen.

Karters met publiek op Karting Genk

Kartopleiding voor kids

Zijn snelheid en adrenaline echt iets voor jouw oogappel? Hij of zij kan leren karten waar de grote racenamen het racen geleerd hebben. Les volgen is al mogelijk vanaf dat je kind 1m25 groot is. Eigen materiaal of eerdere race-ervaring heb je helemaal niet nodig. Ga voor een hobby die kickt!

HasHotel