Heers heeft alles in huis voor een perfecte staycation. Wandel- en fietsroutes leiden je door het glooiende landschap, langs holle wegen en weidse vergezichten. Met als decor fruitige boomgaarden, wijndomeinen, kastelen en kapelletjes. Sluit je dag af met een lekker hapje en drankje en overnacht in één van de vele toffe slaapplekjes. Heerlijk, in Heers!

Fruitige fietstochten

Fiets door een landschap met sprookjeskastelen, machtige vierkantshoeves en pittoreske kerkjes. Met sierlijke hellingen, eindeloze boomgaarden en verrukkelijke vergezichten. Vul je rugzak vol lekkers en geniet van een heerlijke picknick in het groen.

fruitige fietstochten in heers

Veelzijdig wandelen

Trek je wandelschoenen aan en ontdek het verrassende landschap van Heers. Laat je verwonderen door een mystiek oerbos of uitgestrekte panorama's. De landelijke toer op? Struin dan langs hoogstamboomgaarden of maak een toffe zoektocht langs de landbouwbelevingsroute.

appels en kerk in haspengouw heers

Wijn, bier en smulplezier

Op zoek naar dat instant vakantiegevoel? Vlei je dan neer op onze charmante terrasjes voor een frisse pint of een heerlijke koffie. Of ga langs bij een van onze twee wijndomeinen. Hier ontdek je een waar stukje ambacht en pik je ineens een wijndegustatie mee. Honger gekregen? Reserveer dan een tafeltje in een van onze gezellige restaurantjes.

picknicktafel in heers

Zorgeloze nachten

Maak van je uitstapje een echte staycation en blijf één of meerdere nachtjes slapen. Met ons uitgebreid aanbod is er voor elk wat wils. Wat dacht je van een boerderij waar je een handje mag meehelpen of een gezellige vakantiewoning met of zonder zwembad? Kom helemaal tot rust in een prachtige vierkantshoeve of een toffe B&B. Echte avonturiers kunnen dan weer terecht op een bivakzone.

b&b in heers