De ene dag eens goed gaan shoppen en de volgende dag helemaal tot rust komen in de wellness. Klinkt als een geslaagd weekend! Wanneer komt ge af?

Op ‘t gemak winkelen

In de Limburgse shopsteden is het nog mogelijk om rustig te shoppen zonder overdonderd te worden door een grote mensenmassa. Of je nu voor de hippe boetieks en speciaalzaken bent of liever naar de grotere winkelketens gaat, in steden als Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren,… liggen ze allemaal dicht bij elkaar.

Hasselt - © Koen De Langhe

Hasselt - © Koen De Langhe

Mmm, heerlijk!

Na een dag shoppen ben je meestal moe, uitgeput! Harde arbeid, dat winkelen. Een warm bad kan dan zo deugd doen. Of een voetmassage. Da's zeker da! Onze wellnesscentra ontvangen je met open armen om de vermoeidheid weg te masseren.

Hooch

SINT-TRUIDEN
Treed binnen bij Hooch in de wondere wereld van Mr. Hoetsch, de oorspronkelijk bewoner van "De Kleynen Engel" op de historisch Grote Markt van Sint-Truiden, en beleef een unieke tijd in zijn originele woning van 1904!
Tijdens Hooch Murder Mystery ga je terug naar de noodlottige avond dat Mr. Hoetsch dood is teruggevonden in zijn woning. Die avond was hij er samen met zes van zijn naasten, kan jij ontdekken wie van de zes er alle baat bij hadden dat hij het tijdelijke voor het eeuwige zou ruilen? Tijdens een 3-gangen diner dien je de moordenaar te ontmaskeren. Beleef nu dit unieke spel in Limburg met 6 acteurs en wees een echte detective!

Bij The Hooch Escapes, de meest unieke escape rooms van Limburg en met een totale capaciteit van 18 personen die tegelijk kunnen spelen, dien je op zoek te gaan in "De Kleynen Engel" naar aanwijzingen hoe Mr. Hoetsch de perfecte cocktail zou maken. Je gaat op ontdekking in drie kamers van zijn huis waaruit je niet alleen dient te ontsnappen maar ook de geheime formule van de cocktail dient te vinden en dat terwijl je geniet van heerlijke proevertjes (gin, whisky, rum of alcoholvrij). Al onze formules zijn ideaal voor grotere groepen die tot 18 personen samen kunnen spelen, bij The Hooch Escapes kan je zelfs spelen met groepen tot 40 personen indien je er onze catering bijneemt! Maar ook kleinere groepen zijn welkom.
The Hooch Escapes kan je al spelen vanaf 4 personen en The Hooch Murder Mystery vanaf 10 personen. Combineer één of enkele dagen Sint-Truiden met onze unieke evenementen en het culturele aanbod van de stad. Ideaal voor familiefeesten, vrienden uitjes, personeelsfeesten of als traktatie voor je klantenrelaties. Tot snel bij Hooch!