01-05-2022

Zakelijk toerisme: Meet in Lommel

In Lommel vind je alle mogelijkheden om jezelf en je werknemers te trakteren op een dag vol spanning en ontspanning. Want samenwerken is samen werken maar ook samen genieten.

GlazenHuis bezoek en teambuilding

In het centrum van Lommel staat het GlazenHuis. Elke dag gebruiken glaskunstenaars hier eeuwenoude technieken om prachtige objecten te maken uit heet vloeibaar glas. Geen wonder dat dit Vlaams Centrum voor Hedendaagse Glaskunst intussen internationaal bekend is. Al sinds 1850 wordt het dunne witte zand uit de regio verwerkt tot het fijnste glas. Wil je graag zelf aan de slag met glas? De teambuilding workshop is dé uitgelezen kans om dit unieke vakmanschap in groep te beleven! Twee professionele glasblazers begeleiden jou en je collega’s(tot maximum 10 personen). Samen maken jullie één prachtig glaskunstwerk naar een zelfgekozen vorm dat achteraf een mooie plek verdient op kantoor. Drankjes zijn inbegrepen om af te koelen!

In het centrum van Lommel staat het GlazenHuis, het Vlaams Centrum voor Hedendaagse Glaskunst

 

Chocoladeworkshop

Wat is er nog beter dan een doos heerlijke pralines krijgen? Ze eerst zelf maken in goed gezelschap! Bij Bakkerij Ulenaers gaat een wereld van chocolade voor je open. Koen Ulenaers ontvangt jullie met plezier in zijn atelier voor een chocoladeworkshop van 2,5 uur inclusief aperitief, schort, muts en drank. Er is plaats voor 15 tot 75 personen. Na een korte infosessie mogen jullie de handen (en monden) zelf vuilmaken met de lekkerste creaties. De gemaakte pralines krijg je mee naar huis.

Bij Bakkerij Ulenaers gaat een wereld van chocolade voor je open.

 

Bier- en chocoladetasting

Kaas en wijn geeft geen venijn, maar chocolade en bier geeft dubbel plezier! Werner Callebaut stelt enkele unieke combinaties voor met heerlijke streekbieren van brouwerij Amai en exclusief geselecteerde pralines van topchocolatier Koen Ulenaers. De workshops worden volledig op maat uitgewerkt voor groepen van 12 tot 40 personen. Met veel humor en boeiende verhalen leert Werner jullie de ultieme combinaties van lokale topproducten. Ruik. Proef. Geniet. Repeat..

Tijdens deze bier- en chocoladetasting leert Werner Callebaut je alles over deze unieke food pairing.

 

Wandeling in natuurgebied Sahara

Een woestijn in Limburg? Jawel! In het gigantische Bosland ligt de grote zandvlakte van de Lommelse Sahara. Dit wondermooie gebied is de perfecte locatie voor inspirerende wandelingen van 3, 6 of 12 kilometer. Helderblauwe meertjes wisselen af met heidestroken en geurende naald- en loofbomen. De vele vogelsoorten op en rond het water spotten, maakt deze unieke ervaring compleet. Wist je dat wandelen niet alleen gezond is voor je lichaam maar ook voor je brein? Het verlaagt je stressgevoel en verhoogt de creativiteit. Zo vind je misschien plots een oplossing voor dat probleem waar je al dagen over piekert achter je bureau. Bovendien heeft wandelen een positief effect op de productiviteit. Work hard, walk hard!

Het wondermooie gebied van de Lommelse Sahara is de perfecte locatie voor inspirerende wandelingen.

 

Indoorkarting Lommel

Zin in een beetje competitie tussen de collega’s? Zet het spel op de wagen in de Lommelse indoorkarting! Waan je een echte Formule 1-piloot op het 500 meter lange indoorcircuit. Dit kan in alle veiligheid dankzij jarenlange ervaring en professionaliteit. De Indoorkarting organiseert team events voor 14 tot 80 personen. Op het kartcircuit zijn maximaal 15 karts tegelijk toegelaten. Even uitblazen en de winnaar trakteren op een hapje en drankje doe je in de gezellige bar. Ready. Set. GO!

Waan je een echte Formule 1-piloot op het 500 meter lange indoorcircuit van Indoorkarting Lommel.

 

Smaak. Schoonheid. Spanning. Sfeer. Lommel heeft alles in de aanbieding voor een geweldige teambuilding of uitstap met collega’s. Trakteer jezelf en je werknemers op een dag die nog lang zal nazinderen!