16-07-2020

Terhills, feel the heartbeat of nature

Feel the heartbeat of nature. Dat is het levensmotto van Terhills. Want hier beleef je elk moment, elk avontuur op het ritme van je eigen hartslag.

Een culinaire reis op het water

In de buitenlucht genieten van een geraffineerd menu terwijl de zon zachtjes verdwijnt achter de bomen, dat is 'Dinner on the lake'. De avond sluit je hemels af met een verblijf bij het aangrenzende Terhills Hotel.

Dinner on the Lake in Terhills

Fun op het water

Waterskiën, wakeboarden, klauteren op het aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog of genieten van de zonsondergang bij de beachbar aan het strand. Bij Terhills Cablepark kan je de hele zomer terecht voor een dag vol waterplezier!

Luchtbeeld van Terhills Cablepark bij Maasmechelen

Mooiste panorama's

Terhills is de thuishaven van de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park, Connecterra. Een wandelparadijs met prachtige vergezichten vanuit de schachtbokken en mijnterrils over een uniek landschap van bergen en meren.

Uitzicht op Connecterra in het Nationaal Park Hoge Kempen bij Maasmechelen

Slapen in alle luxe

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. De Franse tuin van het hotel maakt de verbinding met het Nationaal Park en shoppingparadijs Maasmechelen Village (open 7/7).

Koppel voor het Terhills Hotel bij Maasmechelen