27-01-2021

Romantisch logeren in Limburg

Vier de liefde en ga er met zijn tweetjes tussenuit voor een romantische uitstap. In de Limburgse buitenlucht is het namelijk goed en veilig toeven. Deze logeeradresjes zorgen er alvast voor dat je samen met je partner een fijne tijd beleeft.

1. Hotel Malpertuus - Riemst

Charmant is het eerste wat in je opkomt wanneer je dit hotel ziet. Centraal gelegen tussen Tongeren, Riemst en Bilzen biedt dit heel wat mogelijkheden als startpunt voor een trip in het mergelland. Fietsen zijn ter plekke beschikbaar en dankzij de ligging aan het fietsroutenetwerk ben je dus zo op weg. Bestel je diner op de kamer en laat je verwennen door de Frans-Italiaanse keuken van het hotelrestaurant Melograno.

Bekijk meer over hotel Malpertuus

Hotel Malpertuus in Riemst

2. Hotel Au nom de Dieu - Dilsen-Stokkem

Overnacht in dit charmante hotel gevestigd in het gebouw van de oude pastorie van Lanklaar. Van hieruit start je fietstocht in de Maaslandse natuur. Fietsen huur je van het hotel zelf, of misschien verkies je zelfs een scooter? Breng een romantisch bezoek aan Stokkem. Het kleine, pittoreske dorpje straalt alleen maar rust uit.

Bekijk meer over hotel Au nom de Dieu

Hotel Au nom de Dieu in Dilsen-Stokkem

3. Vakantiewoning Mierzicht - Gingelom

Deze vijfsterrenvakantiewoning is heel huiselijk ingericht en is de vertrekbasis voor een romantische trip in het glooiende Haspengouw. Relax na een dag vol activiteiten in het ligbad, de sauna en de stoomcabine om daarna gezellig een spel te spelen in de relaxruimte. Of neem een warm deken mee en nestel je op een zetel in de tuinkamer.

Bekijk meer over vakantiewoning Mierzicht

Vakantiewoning Mierzicht in Gingelom

4. Vakantiewoning Time-Out - Riemst

Vijf appartementen in een rustig dorp in het zuiden van Limburg, ideaal voor een time-out. Je droomt heerlijk weg in een kingsize boxspring en ontspant op het privé-terras. Hier is het gemakkelijk om tijd voor elkaar te maken.  Kies voor het Valentijnsarrangement waarbij je de liefdescode moet kraken om een leuke verrassing te krijgen.

Bekijk meer over de vijf appartementen: 1'o clock, 2'o clock, 3'o clock, 4'o clock en 5'o clock

Vakantiewoning Time-Out in Riemst

5. B&B Kleinbeek hoeve - Peer

In een gerestaureerde hoeve midden in het landelijke en groene Peer verwelkomt deze B&B je. Ver weg van alle drukt staat onthaasten hier centraal. De gastenkamers voorzien in alle luxe en hebben allemaal een aparte badkamer. ’s Ochtends zorgt het echte Limburgse ontbijt voor genoeg energie om aan de dag te beginnen.

Bekijk meer over B&B Kleinbeek hoeve

B&B Kleinbeek hoeve in Peer

6. Hotel Ambiotel - Tongeren

Tongeren, de eerste stad van België, en misschien wel jouw bestemming voor een weekend weg met z’n tweetjes. Je logeert in het centrum van de stad waardoor alles praktisch dichtbij is. Sta oog in oog met de Romeinen op de nieuwe tentoonstelling van het Gallo-Romeins Museum, maak een gezellige stadswandeling en geniet ’s avonds vanop je kamer van een uitzicht over Tongeren by night.

Bekijk meer over hotel Ambiotel

Hotel Ambiotel in Tongeren