01-09-2022

Meet in Hasselt

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw meeting, teamevent of congres in de stad van smaakmakers en  spraakmakers? Het team van Meet in Hasselt staat voor jullie klaar! Zij denken mee en bezorgen kosteloos advies op maat om van jouw evenement een absoluut succes te maken.

zakelijk toerisme in Hasselt

Modemuseum Hasselt

Van haute couture tot high street fashion, in Hasselt vertoef je in hoge modesferen! Want smaak gaat verder dan spijs en drank. Modemuseum Hasselt ontvangt jou en je collega’s graag voor een bijzonder bezoek, al dan niet met begeleiding van een gids. Trakteer je medewerkers op een breinprikkelende teambuilding. Work mode off, inspiration mode on.

Modemuseum in Hasselt

Smaakmaker Spraakmaker wandeling met gids

Ken je Hasselt als je broekzak? Of is dit jullie eerste bezoekje? De Smaakmaker Spraakmaker wandeling met gids is dé manier om onze provinciehoofdstad te (her)ontdekken! Twee uur neemt een begeesterende gids jullie mee langs heerlijke geuren, kleurrijke street art en sfeervolle muzikale plekjes. Geef je neus, ogen en oren de kost en ontwaar Hasselt op een unieke manier!

de Smaakmaker Spraakmaker route met gids in Hasselt

Sushi workshop in de Japanse Tuin

Wie Japan zegt, zegt sushi! Reserveer een sushi workshop en zie hoe je collega’s zich ontpoppen tot excellente sushichefs (bonuspunt voor wie dit foutloos kan uitspreken!). Eet je graag een strak gerolde maki met avocado of verkies je uramaki met een krokante scampi? Voor je favoriete bereiding krijg je wat extra oefentijd. Geniet van je eigen culinaire creaties in de prachtige omgeving van de Japanse tuin of neem ze mee naar huis.

sushi workshop in de Japanse Tuin in Hasselt

Street Art wandeling met gids

Hasselt kent een bloeiende street art scene, met intussen meer dan 80 werken verspreid over de stad. Grote gevels met metershoge graffiti en kleine hoekjes met verborgen parels brengen kleur aan de binnenstad en vertellen soms hele verhalen. Laat je mee op sleeptouw nemen door één van de standsgidsen en hun aanstekelijke enthousiasme. De wandeling duurt zo’n twee uur en loodst jullie langs fraaie, unieke plekjes in het stadscentrum.

Street art wandeling met gids in Hasselt

Proevertjesroute

Hasselt draagt met trots de titel hoofdstad van de smaak en maakt die naam helemaal waar. Ontdek het zelf met de Proevertjesroute! Deze aangename wandeling voert je langs culinaire hotspots, cultuurhuizen en delicatessewinkels. Doe je tegoed aan een waaier van Hasseltse specialiteiten én leuke anekdotes over de geschiedenis van de stad. Dit wordt smullen!

teambuilding in het Jenevermuseum in Hasselt

Van street art tot eet art, over suikerzoet naar bittergoed: als hoofdstad van de smaak weet Hasselt elke honger te stillen. Trek eropuit met je collega’s en proef van het aanbod zakelijk toerisme van Meet in Hasselt!