01-08-2022

De leukste activiteiten in en rond Holiday Suites

Als je op vakantie gaat in Limburg is er altijd iets leuks te doen in de buurt. Bij Holiday Suites is dat uiteraard niet anders. Dit vakantiedomein in Houthalen-Helchteren is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de natuur. Neem heel je gezin, inclusief je hond, mee en profiteer van jouw getaway!

Alles kan maar niks moet in Holiday Suites

Helemaal omringd door bossen kom je aan bij Holiday Suites. Wanneer dat is, dat bepaal je zelf door de flexibele aankomst- en vertrekdagen. Letterlijk het hele gezin mag mee, want jouw trouwe viervoeter is even welkom als jij in de suites van twee tot elf personen. Even gemakkelijk inchecken via de digitale receptie en je vakantie kan beginnen!

Gezin ontbijt in Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

Plof neer in de gezellige, moderne living of drink een glaasje op het balkon of terras met uitzicht op de natuur. Je eigen potje kook je in de volledig uitgeruste keuken. Precies op het moment dat de buikjes beginnen te grommelen want je moet naar niemand of niks kijken. Alles voor maximale vrijheid!

Gezin met hond amuseren zich in Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

Activiteiten op Holiday Suites

Die vrijheid gaat verder op het vakantiedomein zelf waar je heerlijk ontspant in de rustgevende omgeving. Laat je hond uit tijdens een wandeling in het uitgestrekte bos. In de zomermaanden tuimel je het water in van het verwarmd openluchtzwembad voor een verfrissing. Genoeg gezond en gespeeld in het water? Dan zijn er nog verschillende speeltoestellen op het speelplein en het omni-sportterrein om je uit te leven. Regent het een dagje? De suite is comfortabel genoeg om binnen te blijven met een flatscreen in de relaxruimte en gratis wifi. Of haal de gezelschapsspelletjes boven om de schermtijd te verminderen.

Wat te doen in de buurt van Holiday Suites?

Stap het domein uit en je treedt Hengelhoef binnen met het gerenoveerd Kempisch vakwerkhuis en het speelbos. Vanuit het bezoekerscentrum Hengelhoef start je wandeling door de paarse heide in augustus. Op het Blotevoetenpad wandel je dan weer zonder schoenen. Fiets naar de unieke fietsbeleving ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk waar je dwars door de vijvers van De Wijers trapt. Als je dan toch daar bent, bezoek dan gelijk het openluchtmuseum Bokrijk met de grootste gratis openluchtspeeltuin van Vlaanderen. Kom je met je eigen fiets? Stal ‘em veilig weg in de fietsenstalling van Holiday Suites en ruil ‘em in tegen een raceauto op het circuit van Zolder. Dat is pas een vakantie vol plezier!

‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk dichtbij Holiday Suites