14-07-2020

Boek je verblijf in Haspengouw

De oogstperiode is weer aangebroken. Dat wil zeggen dat er in Haspengouw heel wat leuke activiteiten te doen zijn rond het fruit: plukdagen, proeverijen, fruitbezoeken,… Boek je fruitweekendje weg in één van deze logies.

Inkom van het Eburon Hotel in Tongeren

Eburon Hotel

Eburon Hotel is een trendy hotel dat midden in het centrum van Tongeren ligt. Trekpleisters zoals het Gallo-Romeins Museum en het Teseum liggen op wandelafstand. Op 2 kilometer van het hotel zit je meteen op het fietsroutenetwerk, ideaal om Haspengouw met de fiets te verkennen.

B&B De Jachthoorn in Diepenbeek

De Jachthoorn

Diepenbeek is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij een vakantie in Haspengouw, maar de centrale ligging maakt het dé uitvalsbasis om de hele streek te verkennen. In B&B De Jachthoorn vind je vooral rust en stilte. Wat heb je nog meer nodig voor een relax weekendje weg?

Kamer in vakantiewoning Buitenrijk in Tongeren

Buitenrijk

Buitenrijk is een vakantiewoning in de landelijke omgeving tussen Tongeren en Borgloon. Hier zie je de fruitboomgaarden bijna liggen vanuit je slaapkamerraam. In deze woning kunnen tot 10 personen overnachten, dus laat dat familieweekend maar komen.

Kamer in de Dubbelmolen bij Tongeren

De Dubbelmolen

In het landelijke Nerem, een deelgemeente van Tongeren, tref je de Dubbelmolen aan. Deze B&B zit in een gerestaureerd historisch watermolengebouw. Van hieruit is het gemakkelijk om het meer zuidelijke deel van Haspengouw te ontdekken.

Kamers in B&B De Fruithoeve in Hoeselt

De Fruithoeve

B&B De Fruithoeve ligt letterlijk in een fruitbedrijf, dus Haspengouwser dan dit gaat het niet worden. Ga mee met de fruitteler de boomgaarden in of pluk zelf de vruchten die aan de bomen. Je logeert vlak bij het fietsroutenetwerk en je kan ter plekke een elektrische fiets of elektrisch wagentje huren.

Bar in Hotel Beila in Bilzen

Hotel Beila

Dit gloednieuwe hotel ligt in het centrum van Bilzen. De kamers zijn modern en trendy en toch warm ingericht. De ideale startplaats om Bilzen, Landcommanderij Alden Biesen en de regio te verkennen. Na je uitstap rust je in stijl uit in de loungebar met een lekkere cocktail of een goed glas wijn.

Woonkamer in vakantiewoning De Vliergeit in Kortessem

De Vliergeit

Vakantiewoning De Vliergeit is gelegen in het dorpje Vliermaal, midden in de Haspengouwse fruitstreek. Hier vergeet je al je zorgen en dagdagelijkse gewoontes. Rust, positieve energie en inspiratie zijn de kernwoorden van je verblijf.

Hotel L'O de Vie bij Sint-Truiden

Hotel L’O de Vie

Sint-Truiden is de Hoofdstad van Haspengouw. En het is daar, in de groene deelgemeente Velm, dat je Hotel L’O de Vie vindt. Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd neoclassicistisch kasteel en je slaapt dus ook als een koning of koningin in een kasteelkamer.

Luchtfoto van vakantiewoningen 'Aan het Tombos' bij Gingelom

Aan het Tombos

Aan het Tombos is een karaktervolle hoeve die rustig gelegen is in het landelijke Gingelom. De hoeve is opgedeeld in drie vakantieverblijven die allen de naam van een fruitsoort dragen: de Conference (peer), de Bigareau (kers) en de Jonagold (appel).