01-01-2023

7 x groots logeren

Wil je er even tussenuit met de hele familie? Plan je een dichtbij-vakantie met andere gezinnen? Graag een weekendje weg met vrienden van de voetbal of vriendinnen van de pilates? In deze vakantieverblijven genieten grote groepen van grote gastvrijheid.

ZussEnzo

Knus en zo bij ZussEnzo, een vakantiehuis waar je met 12 tot 18 personen verblijft in Scandinavische stijl. In dit sfeervolle huis voelt iedereen zich meteen thuis. De keuken is semiprofessioneel uitgerust om fijn samen te koken, en aan de lange eettafel in de grote veranda smaakt de maaltijd dubbel zo goed met uitzicht op de prachtige tuin. Ontspannen doe je in de gezellige zithoek met homecinema, in de cederhouten saunabarrel onder de bomen en rond het buitenhaardvuur. Breng het competitiegevoel naar boven met een toernooi op de jeu de boules-baan of aan de voetbaltafel. Kinderen amuseren zich met een krijtschoolbord, kleine loopfietsen, leuke verkleedkleren, een gitaar en ukelele. Op uitstap? Verken de vele lokale hotspots in de mergelstreek van Riemst, ontdek het historische Tongeren en ga shoppen in het charmante Maastricht.

De gezellige leefruimte van ZussEnzo

In Houte Velden

Eens een oude boerderij, nu een stijlvolle vakantiewoning die voelbaar met veel liefde werd gerenoveerd. De 6 ruime slaapkamers met eigen badkamer, volledig uitgeruste keuken en comfortabele leefruimte maken In Houte Velden het perfecte verblijf voor een ontspannende vakantie met 15 personen. De grote raampartijen geven het interieur een open en lichtrijk gevoel. Bij mooi weer genieten jullie van een aperitief in de lounge, een spelletje tafeltennis en een heerlijke barbecue in de uitgestrekte privétuin. Bovendien ligt In Houte Velden vlakbij natuurgebied Resterheide en Nationaal Park Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen! En met het fietsroutenetwerk van Limburg dat zich naast de woning uitstrekt, ben je hier op dé ideale plek voor een actieve fiets- en wandelvakantie.

De grote leefruimte van vakantiewoning In Houte Velden

Vakantiehuis Elisa

Wil je met 12 personen die mooie landschappen en verborgen parels van Haspengouw ontdekken? Dan is vakantiehuis Elisa je uitvalsbasis! Te midden van fruitige natuur, gezellige dorpjes en wonderlijke wandelroutes geniet je van het Limburgse Toscane! De ruime keuken, knusse woonkamer en grote loungezetel geven je een ontspannen thuisgevoel, terwijl de open én overdekte terrassen en schitterende tuin je onderdompelen in vakantiestemming. De buitenbar, jeu de boules-baan,  een gigantische vuurschaal en de houtskool barbecue en Ofyr maken je verblijf – zomer of winter – helemaal af.

Het ruime woongedeelte van Vakantiehuis Elisa

Hoeve Genemeer

Een grote zorglogies met een groot hart waar je met 28 personen welkom bent: in Hoeve Genemeer geniet iedereen van een onbezorgde vakantie. Kom tot rust aan de voet van een groene mijnterril met op de achtergrond enkel het geluid van de natuur. De charme van het platteland en het prachtige natuurschoon maken deze hoeve een ideaal verblijf voor een onvergetelijke en deugddoende vakantie, met specifieke aandacht voor personen met een beperking. De logies zijn volledig rolstoeltoegankelijk met alle bijhorende faciliteiten waaronder elektrische rolstoelfiets en duofiets.

Bovenaanzicht van het toegankelijke Hoeve Genemeer

Hoeve De Brieser

De gastenverblijven van Hoeve de Brieser doen dienst als vakantiewoningen voor groepen tot 45 mensen, met mogelijkheden van 2 tot 8 personen per verblijf. Er zijn meerdere ontspanningsmogelijkheden: een buitenzwembad tijdens de warme maanden, wellness met binnenzwembad, 2 speelruimtes met biljarts, een twintigtal volksspelen, 2 buitenspeelruimtes en een grote zitruimte om als groep samen te komen. Vanaf de hoeve vertrekken een viertal wandelroutes door het mooie glooiende landschap van Haspengouw. Limburg is gekend voor zijn vespa-en fietsroutes die hier passeren. Maatwerk op basis van uw wensen is altijd bespreekbaar. Gratis parking aan de deur is er voor iedereen. Voor een zorgeloos verblijf met een grote groep ben je bij ons aan het goede adres! Ook je viervoeter is welkom.

Het ruime terras van Hoeve De Brieser

De Floreffe

Met plaats voor maar liefst 20 mensen is B&B De Floreffe een ideale uitvalsbasis voor een ontspannend gezinsverblijf, een weekendje weg met vrienden of een romantische overnachting met je geliefde. In het moderne interieur en de hartelijke omgeving van deze B&B kom je nooit iets tekort. Zij bieden niet alleen diverse arrangementen aan met voor ieder wat wils, maar beschikken ook over een rustig terras, een ruime gratis parking en een overdekte fietsenstalling met tien oplaadpunten. Een echte troef voor wie er graag op uit trekt in de natuur! De kers op de taart? Het restaurant aan huis, waar iedereen welkom is voor een avondje culinair genieten.

De prachtige tuin van B&B De Floreffe

Twinstone Lodge

Wil je samen met familie en vrienden en of collega's de tijd van je leven meemaken in het Nationaal Park Hoge Kempen? Dan is de Twinstone lodge iets voor jou! Je kan met maximum 12 personen verblijven in Whitestone en tot 16 personen in Blackstone. Je kan ook de volledige woning nemen voor, dan zijn er 10 kamers voor 28 personen. De locatie is een echt fietsparadijs met een pumptrack en een mountainbikeparcours naast de deur. Het wandelroutenetwerk en het fietsroutenetwerk passeren voor de deur, er is een fietsreparatiekit aanwezig. Na een stevige fiets- of wandeltocht weer helemaal ontspannen doe je in de sauna en het stoombad. Geen zin om te koken? Catering bestellen is mogelijk. De Twinstone lodge is gelegen op het recreatiedomein Kattevennen waar je kan minigolfen, de cosmodroom bezoeken, er is een manège en een dryslope voor snowboarders en freestyle skiërs.

De door groen omgeven vakantiewoning Twinstone lodge