28-07-2020

6x slapen op een bijzondere plek

Slapen in een boomhut of op een boot? Als je een doorsnee hotel zoekt, moet je even verder kijken, want in deze 6 logies overnacht je op een bijzondere plek.

Waterspeeltuin in Wilhelm Tell te Oudsbergen

1. Wilhelm Tell

Slaap in een chalet in het midden van de natuur in recreatieoord Wilhelm Tell. Je bent zo in het bos voor een deugddoende wandeling of fietstocht. Ook op de camping zelf krijg je de tijd wel rond in het grote waterparadijs.

Tuin met zwembad en wellness in de Terra Kota in Diepenbeek

2. Terra Kota

Helemaal ‘hygge’ in Terra Kota. Wellness, lounges, een verwarmd zwembad, outdoor cooking en de typische Scandinavische gezelligheid bij het houtvuur, wat wil je eigenlijk nog meer? Maak er een gezellig uitje van en keer helemaal zen terug naar huis.

Luchtbeeld van De Molenhoeve in Voeren

3. De Molenhoeve

Als je een overnachting boekt in de Molenhoeve, slaap je in een historische hoeve (waar ooit een baron gewoond heeft) in het natuurreservaat van Altenbroek in de prachtige Voerstreek. Dat kan toch tellen als een bijzondere plek!

Botel Ophoven aan aanlegsteiger bij Kinrooi

4. Botel Ophoven

Botel Ophoven, van een unieke locatie gesproken. Je stapt aan boord van een woonboot om naar je slaapplaats, de kajuit, te gaan. Niet zeeziek worden! Fijn extraatje is dat je hier elektrische bootjes kunt huren om de Maasplas verder te verkennen.

Boomhut op het domein van Warredal bij Maaseik

5. Nutchel

Glamping tussen de bomen, heb je dat ooit al gedaan? Op het domein van Warredal slaap je in een boomhut. Je verzamelt zelf het hout om de houtkachel aan te steken. Terug één met de natuur. Zeker wanneer je dan ook nog eens het hoogteparcours overwint.

Kampeervlot van Sailcenter Limburg bij Kinrooi

6. Sailcenter Limburg kampeervlot

Zoek je eigen slaapplaats uit! Vaar met het kampeervlot over het water en daar waar het jou het leukste lijkt, meer je aan en ga je slapen. Helemaal back to basics. Je komt helemaal ontspannen en uitgerust terug van vakantie.