01-05-2023

5 x vergaderen in de natuur

Een natuurrijke omgeving stimuleert geheugen en focus, verlicht stress en heeft een positieve invloed op hartslag en bloeddruk. Klinkt perfect voor een vruchtbare brainstorm sessie, niet? Ruil daarom die grijsgestaarde kantoormuren op tijd en stond in voor één van deze groene vergaderlocaties. Het resultaat zou je wel eens kunnen verbazen!

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek

Omringd door de landelijke omgeving van Sint-Truiden is de inspirerende en rustgevende Hoeve Roosbeek een ideale locatie voor al jouw bedrijfsactiviteiten. Te midden van boomgaarden, velden en bossen komen de nieuwe ideeën tijdens je netwerkevent of meeting als vanzelf! Al die input verteren doe je tijdens een gastronomisch ontbijt, lunch of diner van lokale producten. Ontspan tussendoor tijdens een wandeling of Vespa-tour met de collega’s. De vijftien kamers bieden mogelijkheid om heerlijk te overnachten na een drukke dag. Met dit totaalconcept op maat staat Hoeve Roosbeek je graag bij in het organiseren van een constructieve teamdag.

Landcommanderij Alden Biesen

Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

Bij Alden Biesen combineer je jouw vergaderlocatie met natuur en erfgoed. Meer dan acht eeuwen aan geschiedenis komen samen in de grootste hoogstamboomgaard van Vlaanderen, een ideale plek om tot rust te komen tussen het vergaderen door. Met een aanbod van meer dan 30 verschillende ruimtes heeft de Landcommanderij voor elk event een meeting room op maat. Bovendien kijken de meeste zalen uit op het prachtige Engels Park. Alden Biesen toont hoe een zakelijke locatie de ideale plek kan zijn voor een overvloed aan inspiratie!

Soeverein in Lommel

De Soeverein

Wist je dat wandelen de effectiviteit van je vergadering doet toenemen? Wandelend overleggen zou het creatief denken stimuleren. De Soeverein ligt aan het vertrek van verschillende wandelroutes richting de Sahara, een gedroomde vergaderlocatie voor een groen-geïnspireerde meeting dus. Het prachtige helderblauwe meer, omgeven door een miniwoestijn en heerlijk geurende naald- en loofbossen vormen een oase van rust en productiviteit. Vergaderen was nog nooit zo zuurstofrijk. Wie tijdens een groene pauze de Sahara eens vanuit de lucht wil zien, kan dat op 30 meter hoogte vanop de Reus van Bosland. Op een heldere dag kan je tot wel 25 km ver kijken! Een open blik, voor nieuwe ideeën.

The Treehouse in Hechtel-Eksel

The Treehouse

Denken als een kind, vrij van oordeel en met een bijzondere kijk op alledaagse dingen, is enorm productief tijdens een brainstormsessie. Waar kan dit beter dan in de geavanceerde boomhut The Treehouse in Hechtel-Eksel! Deze unieke vergaderlocatie ligt in het domeinbos Pijnven, in het bosgebied van Nationaal Park Bosland. Volledig omgeven door de wijde natuur kan je hier een eindeloze focus bewaren en buiten de lijntjes denken. Bijkomende troef is de mogelijkheid tot een ontspannende wandeling in het groen, een rondje fietsen door de bomen of een spelletje Discgolf. De vergaderruimte biedt plaats aan 15 personen en is voorzien van comfortabele zitbanken en tafeltjes.

meetings- en eventsruimte De Vossemeren

De Vossemeren

Aan de rand van de Lommelse Sahara, te midden van meer dan 100 ha pure Limburgse natuur, vind je alles voor je zakelijke ontmoetingen onder één dak. Vergaderen, brainstormen, teambuildings, of gewoon even weg van kantoor om te herbronnen: De Vossemeren is een businesspark met de natuur als inspiratiebron. Het recentelijk totaal gerenoveerde Business Center biedt zeven vergaderzalen tot 500 personen, een 3-sterrenhotel met 60 kamers, premium cottages met hotelservice en de unieke eventlocatie Discovery Bay. Trakteer jezelf en je medewerkers op een natuurrijke bijeenkomst en ervaar de stimulerende kracht van een groene omgeving.