01-05-2024

5 toppers op kindermaat in Ham

Zin in een sportieve activiteit of een competitieve uitdaging met het hele gezin? Ham is de ideale bestemming voor een leuke gezinsuitstap in de natuur. Reken op een grote dosis plezier met onze vijf toppers!

Multimovepad in het teken van de Olympische Spelen

Waan jezelf een atleet, klaar in de startblokken op de Olympische Spelen… van Ham. Zo staat het Multimovepad van 1 mei tot 31 augustus volledig in het thema van de Olympische Spelen in het kader van de VIP 2024-challenge.

Verdeeld over het 3 km lange Multimovepad op Kepkensberg vind je 10 quizvragen en 10 Olympische disciplines gekoppeld aan een hindernis. Beantwoord de vragen en maak kans op een mooie prijs. Een leuke uitdaging voor het hele gezin!

Multimovepad Ham

Piratenminigolf en bowling Bonobo in de Vuvuzela

Ai,ai Kapitein! Alle hens aan dek tijdens de Piratenminigolf. Krijg jij jouw golfbal in alle 18 holes? Of geef het beste van jezelf tijdens de unieke Bonobo Bowling in het midden van de Hamse bossen.

Heb je na deze activiteiten dorst gekregen, installeer je dan op het rustige tuinterras van De Vuvuzela en geniet in Afrikaanse stijl van een heerlijk drankje. Tip: voor de minigolf en het terras hoef je niet te reserveren. Voor een bowlingbaan en een hapje is het wel aangeraden.

Vuvuzela in Ham

Volksspelenwandeling voor het hele gezin

Klaar om de strijd aan te gaan tijdens een spannende volksspelenwandeling? Ga op stap met onze trolley gevuld met leuke volksspelen en daag elkaar uit. De trolley met alle materialen haal je eenvoudig af aan het VrijeTijdsPunt.

Je hebt 4 km de tijd om de hoogste score te behalen of je gewoon goed te amuseren. De moeilijkheidsgraad van de spelletjes bepaal je helemaal zelf in functie van je gezelschap.

Wil je zeker zijn van een trolley? Reserveer er eentje op voorhand!

Volksspelenwandeling voor het hele gezin

Ham Feest in Kwaadmechelen!

Kom mee feesten op 8 en 9 juni 2024 in Kwaadmechelen tijdens Ham Feest! Kuier over de braderie, proef van het Music & Foodtruckfestival, shop op de creamarkt Pretty Vintage en geniet van de aanwezige animatie. Breng bovendien zeker een bezoekje aan de bibliotheek. Zij zijn extra open en voorzien animatie en een boekenverkoop.

Ham Feest in Kwaadmechelen

Recreatiecentrum ’t Vlietje

Recreatiecentrum ’t Vlietje is dé uitvalsbasis voor een sportieve of avontuurlijke namiddag. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Laat je kinderen ravotten in de inclusiespeeltuin, train je spieren in de buitenfitness of werk je in het zweet tijdens de street workout of een rondje op de Finse piste. Gooi een balletje op de petanqueterreinen of haal je balgevoel boven tijdens een potje beachvolleybal. Oefen je skateboardskills of ga de uitdaging aan op het avonturenparcours. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Recreatiecentrum ’t Vlietje

Klaar om uit de startblokken te schieten? Voor meer info over deze topactiviteiten en nog meer inspiratie, ga naar de website van Toerisme Ham.