17-06-2020

5 spannende speurtochten

Treed in de voetsporen van Sherlock Holmes en trek eropuit met een spannende speurtocht. Verzamel alle hints, kraak de code én voel je voor één dag de held van het spel.

De Kluis van Vrijhern in Hasselt

1. Audiovisuele kluizenaarstocht

Dompel jezelf onder in oude volksverhalen, sagen en legendes. Tijdens deze leuke audiovisuele tocht nemen een kluizenaar en een druïde je mee op sleeptouw doorheen Hoeselt. Download de app “Beleef Hoeselt” én start je tocht. En dat helemaal gratis! 

Meer info

Campagnebeeld van 'Bilzen Mysteries: het Complot' in Alden Biesen

2. Bilzen Mysteries

In de Landcommanderij van Alden Biesen schuilen vele geheimen. Als de avond valt, komt Alden Biesen tot leven in een spectaculair beeld-, klank- en lichtspel. Overdag ga je op een speurtocht vol dwaalsporen en raadsels om de misdaad op te lossen. Welke uitdaging ga jij aan?

Meer info

Deelnemer met smartphone opent geocache tijdens geocaching in Pelt

3. Geoaching in Pelt

Ga op een spannende zoektocht in Bosland. Help Simon het dorpsfeest te redden of keer terug naar het mysterieuze verleden van de Bokkenrijders. Zo een spannend avontuur heb je nog nooit beleefd!

Meer info

Kind met boekje en kompas van Bosland Schatzoektochten

4. Bosland Schatzoektochten

Ga op zoek naar een schat in Bosland. Van een avontuurlijke zoektocht op de Lommelse Sahara tot een mysterieuze duik in het verleden van Pelt. Maar liefst 4 missies liggen klaar om ontrafeld te worden!

Meer info

 

Vrouw met VR-kit in Escape Room 3910 Seconds in Pelt

5. Escape Room 3910 Seconds

Hoog tijd voor het echte denkwerk! Ga samen met je vrienden of familie de uitdaging aan. Krijg jij de puzzel gekraakt in 3910 seconden? Als team ga je aan de slag: werk samen, zoek de hints en los de puzzel binnen de tijd op.

Meer info