02-09-2020

4x shoppen met vriendinnen

Twee vrouwen shoppen in Hasselt

Hoe leuk is het om een namiddag te gaan shoppen met de vriendinnen. Waar kan je in Limburg naartoe voor een gezellig dagje kuieren, winkelen en terrassen? Wij verzamelden voor jou dé vijf ideale plekken voor jouw volgende shoppingtrip.

1. Maasmechelen Village

Dit outletshoppingcenter is dé place to be om high-end fashion te kopen aan een zacht prijsje. Gezellige straatjes met keuze uit meer dan honderd boetieks en diverse luxemerken. De vele bars en restaurants zorgen voor een aangename verpozing.

Vrouw aan het shoppen in Maasmechelen Village

2. Shopping 1 in Genk

Dit overdekt shoppingcenter is het ideale toevluchtsoord tijdens zwoele of regenachtige (na)zomerdagen. Leuke winkels en gezellige barretjes maken jouw shopdag compleet. De kids leven zich uit in de speelhoek of met de Kiddy Zoo, elektronische diertjes die gezellig met je kroost meerijden doorheen de shopping.

3. Hasselt

Hasselt heeft het: van de bekendste winkelketens tot gezellige marktjes. Je verlaat de stad niet met lege handen. Flaneer langs etalages, snuffel in exclusieve boetieks en ontdek de nieuwste trends. De ideale bestemming voor een 'shop till you drop'-dag!

Twee vrouwen winkelen in Hasselt

4. be-MINE Boulevard

Op de oude mijnsite van Beringen shop je tussen het oude mijngebouw en de mijnterril. Qua setting kan dat al tellen. Op de boulevard is er een ruim aanbod aan mode, electro en meer. Bovendien brei je er zo een dagje be-MINE aan vast.

be-MINE Boulevard in Beringen