29-07-2020

3x op vakantie in de mijnstreek

In een groot deel van Limburg was de mijnbouw in het verleden zeer belangrijk. De verschillende mijnsites zijn daar nu nog de getuigen van. Dit zijn de top 3 logies voor een vakantie in de mijnstreek.

Kamer in het Green Hotel in Genk

Green Hotel

Op nog geen 3 km van C-mine Genk ligt dit frisse en stijlvolle hotel. De naam is niet zomaar gekozen, want het hotel draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Zonder aan enige comfort in te boeten uiteraard. Je kan hier zelfs het C-mine arrangement reserveren zodat je met een kleine korting deze mijnsite kan bezoeken.

Uitzicht op tuin en gebouw van B&B O-lit in Beringen

O-lit

B&B O-lit is de ideale uitvalsbasis om be-MINE in Beringen een bezoekje te brengen. En toch overnacht je hier in een groene en rustige omgeving en niet in de drukte van een stad. Een vleugje erfgoed, aangevuld met flink wat activiteiten in de omgeving om te doen en heel veel natuur, dat zijn de ingrediënten die van deze B&B een topplek maken.

Kamer in 'Hotel 't Hert' in Genk

Hotel 't Hert

Ook dit hotel ligt op wandelafstand van C-mine. De centrale ligging zorgt ervoor dat niets in Genk echt veraf ligt: het stadspark, de winkelstraten, de shoppingcentra,... kost allemaal niet veel tijd om er te geraken. En toch vind je in dit hotel de rust en gemoedelijkheid die je nodig hebt op vakantie.