Jong Keukengeweld, dat zijn jonge topchefs van nog geen 35 jaar oud die wel fenomenaal goed kunnen koken. Dankzij onze Jong Keukengeweld-chefs beleven jongeren van 18 tot en met 30 jaar topgastronomie aan een zeer voordelige prijs. De hele maand oktober betalen ze 59 euro voor een driegangenmenu. Maar ook wanneer je niet tot die leeftijdscategorie behoort zijn deze restaurants om duimen en vingers bij af te likken.

Mitchell Merola - Table 'O

In Table 'O in Heers heb je alles wat je zoekt voor een weekendje uit onder één dak. Gasten kunnen iets drinken op het terras, à la carte eten in de bistro of genieten van een gastronomisch zevengangenmenu. Alle remmen los, want overnachten kan hier ook gewoon in de B&B. De keuken is klassiek met een twist.

>> RESERVEER JE TAFEL IN TABLE'O

Jo Grootaers - Altermezzo

Jo Grootaers was eerder al 'Jonge Topchef van Vlaanderen' en brengt in sterrenrestaurant Altermezzo in Tongeren inventieve en pure gerechten met marktverse producten in atypische combinaties. Typisch Jo is dan weer zijn dessert met ijspastille van dragon, zuringsorbet en crémeux van basilicum. Gedurfd!

>> RESERVEER JE TAFEL IN ALTERMEZZO

Meer informatie Jong Keukengeweld, vind je op de website van Visit Flanders.