Bruinen (of bakken) op het strand en afkoelen met een verkwikkende duik in het water. Het kan ook in Limburg.

1. Dagstrand De Steenberg

Het dagstrand aan de Steenberg is de hemel op aarde voor zonnekloppers en waterratten. Luieren, zonnen, zandkastelen bouwen, wandelen ... je waant je aan één of andere Costa. Op zonnige dagen houden redders een oogje in het zeil.

2. Natuurbad De Wouterbron

Natuurbad de Wouterbron is een ecologische zwemvijver met een uitzonderlijke waterkwaliteit. Zelfs op topdagen is hier een zee van (zwem)ruimte heeft. Een oase van rust en herbronning in deze drukke tijden.

3. Kikmolen Maasmechelen

In de Kikmolen Maasmechelen neem je een plons in het 2,7 ha groot natuurzwembad. Je komt tot rust op de uitgestrekte ligweide of op het zonne-eilandje. Kinderen roetsjen van de twee spectaculaire waterglijbanen.

4. Kelchterhoef De Plas

Met de zwemvijver van 20 ha en het zandstrand met afgebakende zwemzone, heeft De Plas alles voor een daguitstap vol zwemplezier met het hele gezin. Heel de zomervakantie lang mag je zwemmen wanneer de groene vlag uithangt.

5. Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer

In het midden van Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer ligt een mooi ziltblauw meer met zandstrand. Grote zandkastelen bouwen of waterfietsen, genoeg activiteiten om je strandvakantie te vullen.