In deze 8 logies heb je sowieso een vakantie waarbij je zorgeloos kan genieten met de kinderen. En de kinderen zelf? Die hebben alle plezier van de wereld.

1. Camping De Binnenvaart

De Binnenvaart is een gezellige familiecamping gelegen midden in de natuur. Je hebt hier een natuurlijke plas en zelfs een strand. Een relax middagje in de zon afwisselen met een actieve tocht met de kano of een surfles kan hier heel eenvoudig.

2. Landal Mooi Zutendaal

Aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen ligt het rustige vakantiepark Landal Mooi Zutendaal. Kies je voor de luxe villa, dan krijg je er een privésauna, jacuzzi en stoomcabine bij. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenzwembad, een avonturenbos en een grote buitenspeeltuin.

3. Vakantiehuis Fabiola

Bij Vakantiehuis Fabiola staat genieten centraal en kunnen de dagdagelijkse zorgen vergeten worden. Er is voor gezorgd dat echt iedereen zich hier welkom voelt en optimaal kan genieten van een vakantie in het groen, ook kinderen met een mentale of fysieke beperking.

4. Vakantiecentrum De Lage Kempen

Vakantiecentrum De Lage Kempen is een gezellig, klein kampeerterrein dichtbij Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Hier zijn kinderen uren zoet! Op het terrein zelf is er een openluchtzwembad en diverse kleine speeltuintjes.

5. Vakantiehoeve De Snauwenberg

In de Voerstreek, dicht bij de Nederlandse grens, ligt het vakantiewoningencomplex De Snauwenberg. De 4 woningen zijn groot en voorzien van alle luxe en comfort en kunnen in totaal tot 50 personen herbergen.

6. Holiday Suites Houthalen-Helchteren

Als je op zoek bent naar een leuke vakantie met de hele familie, dan is Holiday Suites daarvoor de ideale plek. Het vakantiepark ligt midden in het groen en de paarse heide. De wandelroutes over een afstand vanaf 2,7 km tot 6,8 km zijn ook geschikt voor kinderbenen.

7. Aan het Tombos

Aan het Tombos is een karaktervolle hoeve in Haspengouw die rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Er zijn 3 vakantieverblijven voor in totaal 14 personen. Er is dus zeker plaats genoeg voor opa’s en oma’s, tantes en nonkels, neven en nichten,…

8. Sauna Sensations

Ultiem relaxen doe je bij Sauna Sensations. Het is hun doel om een echt thuisgevoel na te streven, maar met dan een extra portie geestelijke en lichamelijke rust. 

Hoogtepunten

  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis
Terhills Hotel