Een hartelijke ontvangst, een lekker zacht bed en dat gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Deze logies bieden naast een heerlijke nachtrust ook een lekker diner aan.

Hoeve Roosbeek

Hoeve Roosbeek in Sint-Truiden staat voor dineren, logeren en relaxen. In de vierkantshoeve is niet enkel een B&B gehuisvest, maar ook een gastronomisch restaurant waar chef-kok Wouter Van Hoof achter het fornuis staat.

L'O de Vie

Op de bovenverdieping slaap je als een prins en op het gelijkvloers tafel je als een koning. In hotel L'O de Vie geniet je van de pure gerechten gebaseerd op de klassieke Franse keuken.

Cantarel

De Voerense forel is een gekend en zeer lekker streekproduct uit de Voerstreek. Wil je proeven van dit lekkere stukje vis? Dan kan je bij de Cantarel terecht, een idyllisch hotel mét restaurant, waar ze dit typische gerecht het beste klaarmaken.

Vous lé Vous

Een gastronomisch weekendje in Hasselt start bij Vous lé Vous. Niet alleen slaap je zeer luxueus in dit boutique hotel, ook de smaakpapillen worden verwend in het toprestaurant van chef Giovani Oosters.

Domein Marsnil

De goede Vlaamse keuken met lokale en seizoensgebonden ingrediënten vind je in Domein Marsnil. Lekker eten met een wijntje uit de achterliggende wijngaard erbij, waarom niet? In de auto kruipen moet toch niet meer, want overnachten doe je op de hoeve zelf.

La Feuille d'Or

Hostellerie La Feuille d'Or is ondergebracht in een gerestaureerde vierkantshoeve. Het hart van het hotel is het restaurant waar vooral de pure keuken geprezen wordt. 

De Kommel

Voor wie houdt van lekker tafelen is De Kommel 'the place to be'. De Frans-Belgische keuken met een vleugje van Mediterrane invloeden is zeker de moeite waard. Net zoals het uitzicht dat je hebt vanop de hotelkamer.

B&B Haerlekijn

B&B Haerlekijn ligt zeer centraal tussen de toprestaurants van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem: Barbacoa, 't Vuchterhoes, Vivendum en La Feuille d'Or. Boek dus al maar een midweekje naar het Maasland, want die culinaire adresjes moet je uitproberen.

Hoogtepunten

  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis
Terhills Hotel