Een instant vakantiegevoel krijg je door de vele zomerbars. Verfrissende drankjes, lekkere hapjes en een leuke vibe. Dát is waar de zomer in Limburg voor staat.

1. Den Tuyter

Kom helemaal tot rust in deze moderne blokhut in het Haspengouwse landschap. Het terras lijkt wel eindeloos. Proef van huisgemaakte limonade en heerlijke streekproducten.

Meer informatie

2. Thor Terrazza

Op de unieke locatie van Thor Central in Genk strijkt deze zomer Thor Terrazza neer. De ideale plek voor lekkere cocktails en lazy sunday afternoons. En dat alles met jungle en bohemian chic invloeden.

Meer informatie

3. Terhills Cablepark

Dit is geen nieuwkomer als het aankomt op zwoele zomeravonden aan het water. Terhills Cablepark is the place to be als je wilt chillen aan de beachbar. De actieveling kan dan weer wakeboarden of waterskiën.

Meer informatie

4. Loro Lounge

In de zomer verandert het terras van 't Borrelhuis iedere vrijdag in de 'Loro Lounge'. Naast pure gerechten kan je hier ook lekkere cocktails en tapas bestellen. Summervibes in het hartje van Hasselt.

Meer informatie

5. Vijverkafee

Klaar voor een onvergetelijke zomer? In het Vijverkafee kom je terecht in een idyllische en rustige omgeving. Geniet van de verrassende food & drink concepten. Met het V-kafee is er zelfs een 100% vegan aanbod.

Meer informatie

6. A la Kart

Op het terras van brasserie 'A la Kart' heb je een mooi uitzicht over het circuit van Karting Genk en de groene omgeving. Met een hapje en een drankje zie je de racers voorbijrazen, of je stapt zelf in een kart natuurlijk.

Meer informatie