Ga op vakantie in Limburg samen met je hond. Er zijn meer dan genoeg leuke wandelplekjes hier. En maak je geen zorgen om een geschikte accommodatie te vinden. Deze logies hebben het alvast goed voor elkaar en zorgen ervoor dat ook jouw hond zich helemaal thuis voelt.

Hotel Mardaga in As

Hotel Mardaga in As

Hotel Mardaga is een uitermate geschikt logeerplek voor honden en hun baasjes. Zo heeft het hotel zelf een tuin van 2,5 hectare waar naar hartenlust gewandeld en gespeeld kan worden. Daarenboven ligt het letterlijk recht tegenover de toegangspoort Station As vanwaaruit je zo de immense natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen binnen loopt.

Meer informatie over hotel Mardaga.

Zicht op Hotel 't Hert in Genk

Hotel 't Hert in Genk

't Hert is een rustig familiehotel in het centrum van Genk. Voor een korte wandeling is het nabijgelegen Molenvijverpark ideaal, maar wat dit hotel echt ideaal maakt voor een vakantie met de hond is dat zowel Bokrijk als Kattevennen op minder dan een kwartier met de auto te bereiken is. En daar kan je echt bijna eindeloos wandelen.

Meer informatie over hotel 't Hert

Vakantiehoeve Aerdenhof in Bocholt

Aerdenhof in Bocholt

Aerdenhof is een vakantiehoeve gelegen op een landbouwbedrijf in Bocholt. Veel rust en ruimte om met je hond in de buurt op pad te gaan. Je kan ook de natuur van Kempen~Broek intrekken waar je de keuze hebt uit verschillende wandelgebieden zoals Smeetshof, St. Maartensheide, De Luysen en De Kempen.

Meer informatie over vakantiehoeve Aerdenhof

Gezin op vakantie in vakantiepark Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

Holiday Suites is een vakantiepark in hartje Limburg. En honden zijn er van harte welkom. Het park ligt midden in het groen, dus je kan zo het bos ingaan voor een deugddoende wandeling. Ook de heidegebieden van Teut en Ten Haagdoornheide liggen nabij.

Meer informatie over Holiday Suites

Zwembad van vakantiecentrum De Lage Kempen in Hechtel-Eksel

De Lage Kempen in Hechtel-Eksel

De Lage Kempen is een veelzijdig vakantiecentrum in het prachtige natuurgebied Bosland. Kom tot rust in je eigen chalet (met een tuintje!) om er nadien samen op uit te trekken in de groene omgeving. Het uitgebreide wandelnetwerk van Bosland zorgt ervoor dat je iedere dag een andere route kan lopen.

Meer informatie over vakantiecentrum De Lage Kempen

Hoogtepunten