In deze 5 accommodaties logeer je in een bijzondere plek, in een stukje erfgoed. Gebouwen met een interessant verleden die omgevormd werden tot vakantiewoning of B&B.

ingelhof

D'n Ingelhof

In de Voerstreek staan er heel wat authentieke vakwerkhuizen in de typische stijl. D'n Ingelhof is er daar eentje van. Klein maar fijn, en helemaal opgeknapt om nu dienst te doen als een vakantiewoning. Tot wel 8 personen kunnen hier verblijven. De felrode voordeur is een leuk detail.

 

villa christina

Villa Christina

Net wanneer je het historische centrum van Hamont-Achel binnen rijdt, ligt daar Villa Christina. Deze B&B is gehuisvest in een statig herenhuis uit de 18de eeuw. De kamers zijn stijlvol ingericht waarbij de geschiedenis niet uit het oog verloren werd. Hier ben je hartelijk welkom voor een fiets- of wandelvakantie in het groen.

ruttermolen

De Ruttermolen

B&B De Ruttermolen is gelegen in het landelijke Rutten langs de Jeker, nabij de oudste stad van België Tongeren. De watermolen werd voor het eerst vermeld in 1360. In de tuin langs de oevers van de Jeker geniet je van de stilte en de natuur en van het verwarmd zwembad. Voor de ultieme ontspanning is er een sauna en jacuzzi.

loonderhof

Het Loonderhof

Kom tot rust in een gerestaureerde 200 jaar oude stadshoeve in het prachtige Borgloon. Je herbeleeft er de sfeer van weleer, nostalgie en gezelligheid tussen de oude balken. Jos en Ingrid ontvangen je hartelijk en geven je graag uitleg over de streek. De grote tuin met zithoekjes zijn ideaal om je even helemaal af te zonderen.

casa ciolina

Casa Ciolina

De vierkantshoeve van Casa Ciolina dateert uit 1850. Het comfort en de service voldoet echter aan de hedendaagse wensen. Er zijn zes zeer ruime suites die allen stijlvol ingericht werden. Het ontbreekt je aan niets, een gezellige tuin, een binnenzwembad, een sauna, stoombad en complete wellness,... Wat kan je nog meer wensen?

Hoogtepunten

  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis