Als je op zoek bent naar een activiteit op het water, dan is Sailcenter Limburg de plek bij uitstek waar je terecht kan. Wij geven je 5 ideeën om te doen op het water.

1. Met de sloep over het water

Nee, je hoeft niet te roeien. De sloepen van Sailcenter Limburg zijn uitgerust met een motor. Het enige wat jij moet doen is genieten. Heel de familie mee? Het kan. Huisdier mee? Vraag naar de mogelijkheden!

Boek hier jouw sloep!

2. Kamperen op een vlot

Hoe ‘wauw’ is het om midden in de natuur en op het water te slapen. Heel wauw! De Treibgut vlotten zijn echt back to basic. Je vaart naar een mooie plek in de natuur, je gooit het anker uit en…je maakt je klaar voor de nacht. Zo eenvoudig kan het zijn.

Boek hier jouw vlot!

3. De nieuwe hype: supboarden

Weet je wat suppen is? Dat staat voor rechtopstaand peddelen. Je staat op een soort van surfplank en beweegt jezelf voort met een peddle. Heerlijk relaxed en tegelijkertijd ben je toch lekker actief bezig.

Boek hier jouw supboard!

4. Zoals een indiaan in de kano

Een kano huren is ook mogelijk bij Sailcenter Limburg. Met maximum 8 personen kom je goed vooruit in het water. Of je kan natuurlijk ook gewoon rusten en de anderen het werk laten opknappen.

Boek hier jouw kano!

5. Met de wind in de zeilen

Zeil je voor het eerst? Dan zorgen de instructeurs van Sailcenter Limburg ervoor dat je geen flater slaat. Ben je een meer ervaren zeil(st)er? Dan kan je hier o.a. een Valk, Stokpaard of Laser huren.

Boek hier jouw zeilboot!

Benieuwd naar meer? Zoek hier een boot die het beste bij je past en reserveer deze meteen.

Sailcenter Limburg Kinrooi

Sailcenter Limburg Kinrooi