Wandel via knooppunten, verken vijvers, fiets door het groen, ontdek heerlijke gerechten en ga op stap met alpaca's. Waar beleef jij het liefst een dagje uit? Ham, natuurlijk!

Op wandel met Alpaca’s

Vrouwen wandelen met alpaca's langs het kanaal in Ham

Maak kennis met deze lieve, zachtaardige dieren. Alvorens je met ze gaat wandelen win je hun vertrouwen tijdens een voedermoment. Leuk extraatje: wij zorgen voor kiekjes van jouw wandeling met deze guitige alpaca's. Maar let op, ze spiegelen het gedrag van hun begeleiders.

Tafelroute: Fietsen door drie gangen

Man en vrouw op groene fiets op de tafelroute in Ham

Hou je van fietsen? Hou je van lekker eten? Dan is deze culinaire beleving zeker iets voor jou! Je stapt op de trappers van gerecht naar gerecht langs verschillende gezellige horecazaken. Bekijk ook zeker eens onze KidsFun Route.

Minigolf voor grote en kleine piraten

Man doet aan minigolf in De Vuvuzela in Ham

Rustig gelegen in de Hamse bossen vind je een heuse ‘Piratenminigolf’. Kom hier een balletje slaan en waan je 18 holes lang een echte piraat.

Stappen in Ham

Mensen wandelen op het vlonderpad in Ham

Stap van knooppunt naar knooppunt, ontdek de Schans van Gerhees of verken de vijvers via vlonders. Sluit je dag af op een terrasje of de alpacaboerderij.

Ham voor speurneuzen

Gezin op de fiets door de bossen van Ham

Dit jaar dubbel speurplezier! Fiets je er eentje of ze allebei? Kan allemaal! Beide fietszoektochten zijn zo'n 20 kilometer lang. Zoek de foto’s en ontdek de mooiste plekjes van Ham.