Ben je van plan om een fietstocht in Limburg te maken? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Met deze 5 tips helpen we je op weg om zorgeloos op de fiets te stappen.

1. De Fietskaart van Limburg

Met de fietskaart van Limburg en het bijhorende fietsinfoboekje heb je alles op zak wat je nodig hebt. Op de kaart staan het volledige fietsroutenetwerk met de knooppunten en aanduidingen van waar er zich fietscafés en -logies bevinden.
Koop de fietskaart

2. Online routeplanner

Stippel zelf heel gemakkelijk een route uit via de online routeplanner. Klik op de kaart en er verschijnt vanzelf een route. Je ziet ook meteen hoeveel kilometer je onderweg bent en of er veel klimmetjes zijn.
Plan je route

3. Fietsapp

There’s an app for that. Met de gratis Limburg Fietsparadijs-app heb je de keuze uit meer dan 40 door fietsroutes die door ons op voorhand uitgestippeld werden. Blader door de prachtige beelden en bepaal zo welke route je gaat doen.
Download de Fietsapp

4. Kant-en-klare themafietsroutes

Geen zin om zelf je tocht bijeen te puzzelen? Ga dan voor één van onze themafietsroutes die wij al helemaal voor je uitgetekend hebben. Het enige wat jij nog moet doen is de knooppunten op een papiertje noteren en weg ben je.
Zoek een leuke route

5. Check mogelijke omleidingen

Soms kan het zijn dat een deel van het fietsroutenetwerk niet bereikbaar is door werken. Omleidingen worden ter plaatse altijd zeer goed aangeduid. Maar je kan ook op voorhand controleren welke stukken moeilijker of niet bereikbaar zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.
Check of jouw route omgeleid wordt

Veel plezier op je fietstocht door Limburg!

vrienden fietsen limburg

 

Martin's Rentmeesterij