Limburg is de bestemming voor jouw volgende fietsvakantie. Deze 5 accommodaties liggen vlak langs het welbekende fietsroutenetwerk zodat je meteen goed uitgerust op weg kan.

Kamer in B&B Guestrooms De Dubbelmolen in Tongeren

1. De Dubbelmolen in Tongeren

B&B Guestrooms De Dubbelmolen ligt in de landelijke omgeving van Tongeren, vlakbij fietsknooppunt 114. Je fietst doorheen het mooie landschap van droog Haspengouw en je kan van hieruit ook gemakkelijk fietsuitstapjes maken naar Nederland en Wallonië.

Meer informatie over B&B De Dubbelmolen

Hotel l'O de Vie in Sint-Truiden

2. Hotel l'O de Vie in Sint-Truiden

Hotel l'O de Vie is gelegen in de prachtige Haspengouwse natuur op 800 meter van het fietsroutenetwerk. Een paar keer trappen en je bent zo in de fruitboomgaarden. Het hotel heeft enkele fietsen ter beschikking voor als je zelf geen fiets mee hebt.

Meer informatie over hotel l'O de Vie

Kamer in hotel Mardaga in As

3. Hotel Mardaga in As

Voor de fietsliefhebber kan dit hotel niet beter gelegen zijn. Je loopt het hotel uit en je bent meteen op het fietsroutenetwerk, aan knooppunt 41. De toegangspoort Station As ligt aan de overkant van de straat en van hieruit fiets je het Nationaal Park Hoge Kempen in.

Meer informatie over hotel Mardaga

Gezin op vakantie in vakantiepark Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

4. Holiday Suites in Houthalen-Helchteren

Vakantiepark Holiday Suites ligt midden in het groen net naast het fietsroutenetwerk. Het natuurgebied van De Wijers is een waar fietsparadijs, maar je kan ook de andere kant richting Genk fietsen, voor ieder wat wils.

Meer informatie over vakantiepark Holiday Suites 

Zwembad van camping Kikmolen in Maasmechelen

5. Kikmolen in Maasmechelen

Deze viersterrencamping in het Maasland ligt aan fietsknooppunt 61. Je fietst hier zo het uitgestrekte groen van het Nationaal Park Hoge Kempen in. Of misschien rijd je liever de vlakke fietspaden langs de Maas op.

Meer informatie over camping Kikmolen

Hoogtepunten

  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis