De Voerstreek is zo een plekje waarvan iedereen die er geweest is unaniem zegt: dit is echt een prachtig stukje België. Hoe dat komt? De mooie en unieke natuur, de weidse vergezichten, dat je er kan wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. Tijd dus voor jou om deze regio in 2020 een bezoekje te brengen. Wij kozen 3 vakantiehuizen van waaruit je gemakkelijk Voeren kan verkennen.

vakantiewoning bie jetteke in de voerstreek

1. Vakantiewoning Bie Jetteke

Je slaapt ‘Bie Jetteke’ (bij Jetteke) in het gehucht Veurs. Aan de buitenkant zie je een vakwerkwoning met nog het typische uiterlijk van de 16de eeuw. Eens binnen merk je dat er volop gedacht werd aan het comfort van de gast. De tuin geeft al een voorsmaakje van wat je te wachten staat met een mooi uitzicht over het groen.

capaciteitDit vakantiehuis is geschikt voor 8 personen.
locatieVeurs (Sint-Martens-Voeren)

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

vakantiewoning de snauwberg in de voerstreek

2. Vakantiehoeve De Snauwenberg

Deze vakantiewoningen (4 in totaal) zijn ideaal wanneer je met de hele familie of een grote vriendengroep naar de Voerstreek trekt. Leuk extraatje is dat hier een binnenzwembad is. Zo fijn om na een lange dag stevig wandelen in de buitenlucht een lekkere duik te nemen in een verwarmd zwembad.

capaciteitIedere woning is geschikt voor 14 personen. De 4 woningen kunnen samen als groepsverblijf verhuurd worden voor groepen tot 50 personen.
locatie's Gravenvoeren

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

vakantiewoning de treut in de voerstreek

3. Vakantiewoning De Treut

De Treut was vroeger een boerderij. En ook nu nog lopen er pony’s, kippen, ganzen en mini-koeien rond. Maar de boerderij zelf is heden een sfeervolle vakantiewoning aan de rand van het Teuvense bos. Vanuit de keuken kijk je uit over het Geuldal. Zo kan je je al van bij het ontbijt verheugen op de dag die komen gaat.

capaciteitDit vakantiehuis is geschikt voor 6 personen.
locatieTeuven

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

Ben je helemaal klaar voor je vakantie in het groene Voeren? Hieronder vind je enkele leuke tips om te doen.