Domein Tombos - verblijf Onweerstaanbare Oogst

Vakantiewoning
****
Op het domein Tombos "Aan het Tombos" is een karaktervolle hoeve die heel rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Weilanden en bos, destijds zelf aangeplant op twee Romeinse tombes, omringen de boerderij en maken van wandelen een waar feest. Je kan van hieruit aansluiten op ons Limburgse fietsroutenetwerk (knooppunt 183) dat in de buurt gelegen is. Het geheel is bovendien makkelijk bereikbaar via E40 (10 min.) en 10 min. van het station Landen.
Een gedeelte van de stallingen, hooizolder en duiventil zijn omgebouwd tot drie ruime vakantiewoningen met alle comfort zoals tv, radio- en Cd-speler, een eigen badkamer, eigen keuken met afwasmachine, oven, microgolf, ... Eén van de verblijven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een groot terras. De andere is dan weer een grote loft met 3 slaapkamers en waarvan de badkamer zowel over een bad als een douche beschikt.
Je kunt logeren in het ruim, luxueus vakantieverblijf voor 4 personen (+ slaapbank voor 2 pers.) genoemd 'Onweerstaanbare Oogst' verwijzend naar de vruchten. Dit vakantieverblijf heeft een groot terras en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Équipements
Accessible aux fauteuils roulants
Animaux admis
Blanchisserie
Chaise d'enfant
Connexion internet
Emplacements de parking
Espace fumeurs
Garage à calèches
Jardin accessible aux hôtes
Lave-vaisselle
Linge de lit disponible
Micro-ondes
Offre de plats/produits régionaux
Overdekte fietsenstalling
Plaine de jeux ou espace de jeux
Possibilité d'un lit de bébé supplémentaire
Pré pour les chevaux
Terrasse / balcon
Télé dans la chambre
Vaisselle
Vélos disponibles sur place
Wifi gratuit